31/12/2016

Activitats de Nadal per a tota la família

Cornellà del Terri continua celebrant el Nadal oferint activitats per a tota la família. Pels volts de Santa Llúcia, el municipi va inaugurar les festes amb l'encesa dels llums de Nadal i l'arribada de'n Milulls.

Des de llavors s'han ofert diverses activitats en les que poden participar tant petits i grans, com per exemple les quines, organitzades per diverses entitats del municipi. D'ara fins passat reis, però, encara queden diverses activitats que nens i adults podran fer a la seva població.

És el cas, per exemple, de la tradicional cursa Sant Silvestre, organitzada per l'Associació de Veïns de Borgonyà, que cada any es va consolidant més a la comarca; o la visita dels patges Reials a Sords, que passen a buscar les cartes dels nens i nenes. Segons ha explicat l'alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, moltes associacions i entitats del municipi s'impliquen per fer que la població visqui el Nadal ple d'activitats.

El proper 4 de gener a la tarda, se celebrarà el Parc Infantil de Nadal amb inflables, tallers i activitats pels més petits. La culminació de les festes de Nadal però, arribarà la tarda del 5 de gener, amb l'arribada dels Tres Reis. La cavalcada començarà a les set de la tarda i després hi haurà una recepció i Ses Majestats acabaran de recollir les cartes i entregaran un petit obsequi als nens i nenes.