Cornellà del Terri consolida el festival Dim-Arts.

El Festival dim’ARTS de Cornellà del Terri torna un estiu més, consolidat i amb la seva tercera edició. Aquests concerts a la fresca que tenen lloc tots els dimarts de juliol a la capella de Sant Antoni de Cornellà del Terri, sorgeix d’una idea d’un grup de joves que van apostar per posar l’accent cultural, en un espai històric, per apostar pels grups emergents i la cultura de kilòmetre 0.

El cartell del festival el formen artistes tant del Pla de l’Estany com d’altres indrets de Catalunya. A més, les propostes combinen grups emergents, com d’altres ja consolidats que oferiran a Cornellà un concert diferent al que fan habitualment a altres escenaris.

El 3 de juliol s’inaugura el festival amb el primer concert, que anirà a càrrec de la cantant i terrassenca Gemma Humet, que portarà fins a Cornellà del Terri les cançons del seu darrer treball Encara.

El 10 de juliol arriba la primera proposta local. El duet Deux Clichés oferiran la seva particular proposta de veu, guitarra i xilòfon, jugant amb loops i creant cançons íntimes plenes de sentiment.

Per l’equador del festival dim’ARTS, el 17 de juliol, s’ha deixat l’artista més consolidat del cartell d’enguany. Mazoni participa a l’edició d’enguany amb un concert íntim en el que només estarà la seva veu i la guitarra i repassarà alguns dels seus últims treballs.

La setmana següent, el 24 de juliol, arribarà una altra proposta local. En aquest cas Strawberry Friends oferiran les seves versions de les cançons més conegudes i populars dels Beatles.

La gironina Mireïa tancarà el Festival el 31 de juliol. L’artista presentarà les cançons del seu primer disc, Des del cor.

Tots els concerts es faran a les deu del vespre a la capella de Sant Antoni.