24/03/2016

Cornellà del Terri ja té perfilada la nova edició de la seva Festa Major.

Per aquest any s’han incorporat moltes novetats a l’agenda. Entre les més destacades hi ha el concert de rock per a nens, que es farà al Parc Infantil que s’organitzarà al pavelló.

El dissabte 24 de març, a partir de les quatre de la tarda, els més joves podran assistir a aquesta festa infantil, que es culminarà amb un concert a les vuit del vespre a càrrec del grup juvenil Tortellinis, un conjunt format per joves d’entre 14 i 18 anys que interpreten cançons a ritmes de reggae, ska o cúmbia, entre d’altres. El mateix dissabte, durant el matí, la Plaça del Maig acollirà una altra de les novetats, en aquest cas la 1a Ballada Popular de Zumba a la catalana.

El dilluns 28 de març, dia en que es fan els actes més tradicionals de la festa, com són la plantada de l’arbre del Maig i la dansa del Ball del Cornut, l’Ajuntament ha incorporat l’actuació del grup de recreació històrica Alma Cubrae. Mentre els assistents esperen l’arribada de l’arbre, Alma Cubrae recrearà la tradició de l’arbre del Maig i del Ball del Cornut.

Pel que fa al pregoner, ja s’ha donat a conèixer que serà l’escocès David Millar, un ciclista professional que ha participat a proves importants com el Tour de França, el Giro d’Itàlia o la Volta a Espanya, i que des de fa anys resident a Cornellà del Terri. Segons l’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, serà una oportunitat per veure Cornellà des dels ulls de fora.

La Festa Major de Cornellà del Terri es farà del 24 al 28 de març.