26/05/2016

MACEDÒNIA PRESENTA EL CAMP ROCK D'ESTIU AMB SEU A CORNELLÀ.

Quatre de les integrants del grup infantil Macedònia han visitat l'escola La Vall del Terri i han presentant el Camp Rock d'Estiu.

 

Els nens i nenes han pogut cantar amb elles i preguntar-li tots els dubtes que tenien. De fet, durant els darrers dies a classe han estat treballant diverses cançons del grup que avui han pogut escoltar en directe. Una aula plena de gom a gom amb els estudiants de primària han rebut a les integrants de Macedònia. Segons han explicat, la visita a les escoles és una de les parts de formar part del grup que més els agrada perquè els permet estar més a prop dels seus seguidors.

Aquesta no serà la última vegada que les Macedònia visitin Cornellà del Terri. Recordem que aquest estiu el municipi serà la seu del Camp Rock de Macedònia, l'últim que protagonitzaran les integrants actuals del conjunt. Es tracta d'un casal de dues setmanes que barrejarà la música i el lleure.

Els dies 23 i 30 de juliol, Macedònia i els participants al Camp Rock protagonitzaran un concert al pavelló de Cornellà del Terri obert a tota la ciutadania.