26/05/2016

S'HA PRESENTAT EL PROJECTE DE NOU PARC ALS ALUMNES DE L'ESCOLA.

Durant la diada de Sant Jordi es va presentar a l’escola el projecte del nou parc infantil que els nens de l’escola van fer a través d’un procés participatiu.

 

D’aquesta manera des de l’escola van poder veure el resultat d’aquest treball fet durant el primer trimestre de curs. El nou parc infantil es construirà al costat del pati de l’escola annexat a la zona esportiva. El parc serà d’una banda una ampliació del pati escolar i també un parc infantil dins el poble obert a totes les famílies en hores no escolars.

Per projectar el nou parc, els tècnics han realitzat un rànquing dels aparells més dema- nats per la mainada en aquest procés participatiu. El nou parc tindrà una tirolina, rocòdrom, un gronxador gegant, una sorrera amb màquines per traslladar la sorra d’un costat a l’altre, un castell amb tobogans, una caseta per la mainada, bancs, zona de pícnic i arbres. Aquests jocs proposats tenen aspectes didàctics basats principalment en el joc col·lectiu i permetran amb cada unitat hi juguin molts nens.

Es preveu que les obres comencin un cop acabat el curs escolar. L’actuació permetra únicament i exclusiva l’accés de vianants potenciant els usos actuals dels terrenys del voltant (escola, camp de futbol, tennis...). Es tracta d’una actuació respectuosa amb el medi on s’utilitzaran primordialment materials bàsics i reciclats.