TALLER " SIGUES TU AMB FAMILIA" - ESCOLA VALL DEL TERRI

L'Escola Vall del Terri organitza el Taller Com parlar amb els infants perquè t’escoltin i com escoltar perquè et parlin?

6 sessions per a famílies
Com parlar amb els infants perquè t’escoltin i com escoltar perquè et parlin?
· Places limitades ·
Vine a conèixer eines efectives per millorar la relació amb els teus fi lls i fi lles, fer més fàcil les rutines diàries i aconseguir una vida familiar més
harmoniosa.
Pots venir amb els teus fi lls si tenen entre 6 i 11 anys. Faran una activitat lúdica del «Sigues tu», paral·lela a les vostres sessions, que podreu compartir en família.

Calendari:

Dilluns 9, 16 d'abril, 7, 14, 21 i 28 de maig

LLoc: Escola Vall del Terri

Horari: de 17 a 19h - la primera i última sessió serà de 17 a 19:30h

Inscripcions gratuïtes : www.siguestu.cat/enfamilia

 

Podreu conèixer eines efectives per millorar la relació amb els vostres fills, evitar cridar-los o castigar-los i fer més fàcils les rutines del dia a dia: dutxar-se, recollir l’habitació, sortir de casa al matí…

El taller consta de 6 sessions, la primera i l’última de 2,5 hores i la resta, de 2 hores. Es recomana assistir a totes les sessions per assolir els objectius plantejats.

Cada participant disposarà d’un quadern de treball proporcionat per Dipsalut per seguir els continguts.

El taller es farà al centre educatiu. Les dates i els horaris encara s’han de concretar, segons la disponibilitat del centre i de les famílies

 

Al llarg de les sis sessions es desenvoluparan els continguts del llibre Com hem de parlar perquè els fills escoltin i escoltar perquè els fills parlin.

Sessió 1. Com podem ajudar els infants i adolescents a fer front als seus sentiments

Sessió 2. Com podem propiciar la col·laboració

Sessió 3. Alternatives al càstig

Sessió 4. Com podem estimular l’autonomia

Sessió 5. L’elogi i l’autoestima

Sessió 6. Com podem fugir de les etiquetes

Més dades d’interès

  • El programa és gratuït.
  • Per participar-hi cal inscriure-s’hi.
  • Per facilitar la participació de les famílies, es podrà organitzar un grup d’infants (de 1r a 6è de primària), dinamitzat per un monitor. Treballaran de forma lúdica continguts del programa «Sigues Tu», que després podran compartir en família.
  • Les famílies que estigueu interessades a gaudir d’aquest servei ho heu d’indicar a l’escola per tal de fer la sol·licitud a Dipsalut.

Esperem que sigui del vostre interès.

Participeu-hi!