03/03/2016

Una xerrada sobre l'adolescència, primera xerrada del servei d'orientació familiar.

Parlar sobre l’adolescència, els canvis que suposa en els nois i noies i com poden, els pares, afrontar aquesta etapa, ha estat el tema central de la primera xerrada.

 

Aquest dimarts a la tarda, l’escola La Vall del Terri  ha acollit aquesta primera xerrada, que ha anat a càrrec de la psicòloga i terapeuta familiar Marina Marull. L’objectiu era donar a conèixer les característiques que es trobaran els pares amb fills adolescents i per saber com reaccionar, com tractar-los i com fer que aquesta etapa sigui una mica més fàcil per tots plegats.

La xerrada s’ha fet just a la sortida de l’escola i des de l’Ajuntament, com ja han fet durant anys anteriors, han posat un servei de monitors per als fills de les mares que han volgut assistir a la xerrada.  

El Servei Local d’Orientació Familiar s’ofereix als municipis des de la Diputació de Girona. A banda de dues xerrades anuals, també s’ofereix un tracte personalitzat entre professionals de l’educació i pares dels alumnes, així com una escola de pares i mares, amb seu al centre cultural, on regularment es fan xerrades per resoldre dubtes.

La propera xerrada serà l’11 d’abril. En aquella ocasió, la tècnica del Servei Local d’Orientació Familiar Anna Iglesias oferirà una xerrada sobre com afrontar les pors.