05/10/2016

XXI FIRA DE L'ALL DE CORNELLÀ DEL TERRI

Dissabte i diumenge la població es va omplir dels sabors dels alls. A la part gastronòmica es podien comprar tot tipus de producte, o tastar la coneguda butifall regada amb allioli casolà.

Segons va explicar l'alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, la Fira de l'All també vol ser un reconeixement a tota aquella gent que va dedicar part de la seva vida a conrear i produir aquest producte autòcton. Així, doncs, la Fira també acull un espai de recuperació d'oficis, en el que les enforcadores d'alls en són les protagonistes.

En l'edició d'aquest any s'ha volgut potenciar les activitats familiars i oferir la possibilitat que grans i petits puguin passar un dia sencer a Cornellà del Terri. És per això que tant dissabte com diumenge es van organitzar activitats per a totes les edats, amb un parc infantil, espectacles i concerts.

El diumenge a la tarda, el pavelló va acollir l'espectacle "Gisela i el llibre màgic", protagonitzat per la cantant i actriu Gisela. El final de la XXI Fira de l'All va anar a càrrec de tres mags il·lusionistes: Fèlix Brunet, Toni Cors i Raúl Black.

Durant la Fira també es va fer entrega de l'All d'Honor, que enguany es va donar a Joan Masó i Josep Collell, com a reconeixement a la seva implicació a la Fira de l'All.