Arriba el juliol i arriben els Dim-Arts a Cornellà del Terri!

22/06/2021

L'arribada de l'estiu i del juliol a Cornellà del Terri només té un sinònim: l'arribada del festival Dim-Arts, amb concerts a la fresca i les millors actuacions del panorama. Enguany el festival torna a fer front a la Covid-19 i presenta un cartell d'allò més atractiu, amb gèneres i artistes ben diferents, a més de més opcions per arrodonir la tarda, com la possibilitat de sopar allà mateix. Tots els concerts es faran a la Capella de Sant Antoni de Cornellà del Terri a les 10 del vespre.

Les encara vigents restriccions obliguen a limitar l'aforament a 150 PERSONES per concert, amb reserva prèvia necessària per poder-hi assistir, amb grups de, com a màxim, 4 PERSONES. Totes les inscripcions s'obriran una setmana abans del primer concert, per assegurar que tothom tingui l'oportunitat d'apuntar-se abans que s'esgotin totes les entrades. El cartell previst serà el següent:

Les inscripcions s'obriran els dies 25 de juny (Meritxell Neddermann), 5 de juliol (Marc i Laia), 12 de juliol (Joan Garriga) i 19 de juliol (Ferran Palau). Totes les podreu trobar en aquest enllaç, així que no us despisteu i reserveu-les amb temps!

 

VENIU AMB TEMPS I TAPEU-VOS!

Enguany també s'oferirà la possibilitat de prendre unes tapes d'allò més bones i TAPAR-VOS abans del concert. Amb un menú i possibilitats d'allò més atractives, a les 8 del vespre (dues hores abans dels concerts) ja es podrà anar a la Capella de Sant Antoni a sopar per acabar d'arrodonir el vespre amb el concert que començarà cada dimarts a les 10 del vespre. En el menú de cada concert hi trobareu plats tan exquisits com brandada de bacallà amb coca de vidre, burrito de galta rostida, coca de recapte amb anxova de l’escala, patates braves amb pernil salat, hummus de cigró i hummus de pastanaga... a més d'una tapeta d'arròs sorpresa, l'especialitat de la casa! 

Bon menjar ha de ser sinònim de bona música, no? Vine a gaudir del festival DimArts i de les tapes variades que oferirem, amb producte i beure de proximitat i qualitat. Guarda’t gana, que cada dimarts hi haurà novetats!