Arriba l'estiu... i també arriba el Festival DimArts a Cornellà del Terri!

09/06/2022

Un any més, l'arribada de l'estiu i del mes de juliol té un sinònim molt clar a Cornellà del Terri: arriben les millors actuacions i concerts a la fresca amb el Festival DimArts. Després que l'any passat es tornés a la normalitat, després de la pandèmia, el 2022 promet ser tant o més interessant i atractiu, amb concerts ben variats i per a tots els estils. Com cada any, els concerts es faran a la Capella de Sant Antoni, tots els dimarts del mes de juliol a partir de les 10 del vespre. 

Malgrat que dos dels quatre concerts són d'accés totalment gratuït, per assegurar el compliment dels aforaments màxims serà sempre necessari i imprescindible reservar entrades per tots els concerts. Totes les inscripcions s'obriran una setmana abans del primer concert, per assegurar que tothom tingui l'oportunitat d'apuntar-se abans que s'esgotin totes les entrades. Sempre s'obrirà el període de reserves el dimecres abans del concert al matí al portal web de l'Ajuntament de Cornellà del Terri. El cartell d'aquest 2022 serà el següent: 

 

 

Per conèixer una mica més tots els conjunts i cantants que ompliran la Capella de Sant Antoni aquest estiu, repassem els seus currículums i gèneres musicals, per anar escalfant motors!

 

Grup Oxigen

Els encarregats d'encetar l'edició del 2022 no serà un altre grup que Oxigen, un grup de pop-rock català nascut a finals del 2019. Els seus concerts es caracteritzen, sobretot, per les versions més actuals dels artistes que estan en l'ordre del dia, però també cal destacar els senzills que ha firmat el jove grup gironí. El concert d'Oxigen serà el primer dimarts del mes de juliol, el dia 5, i es podran reservar les entrades gratuïtes a partir del dimecres 29 de juny a www.cornelladelterri.cat.

 

Alidé Sans

Alidé Sans, nascuda a la Vall d'Aran, és una cantautora en llengua occitana, que va començar a estendre les seves cançons i popularitat al voltant de l'any 2012. Dins de la seva discografia sempre destaquen gèneres amb ritmes càlids, com la rumba, el reagge o el soul, però sempre cantat en occità aranès, el seu segell propi que sempre acompanya les cançons que canta i compon. Aprofitarà la seva visita a Cornellà del Terri per presentar-nos el seu nou disc. El concert d'Alidé Sans serà el segon dimarts del mes de juliol, el dia 12, i es podran reservar les entrades gratuïtes a partir del dimecres 6 de juliol a www.cornelladelterri.cat.

 

Roger Mas

El relleu de la cantant aranesa l'agafarà el cantautor Roger Mas, vastament conegut arreu del territori per la seva dilatada carrera musical. Els ritmes de Roger Mas es fonamenten sempre en la música moderna, però amb inspiració clara en els sons ancestrals del món i la música d'arrel. Ha rebut una gran quantitat de premis i reconeixements, a més d'haver actuat en un bon reguitzell de països i festivals de gran renom. De la mateixa manera que Alidé Sans, Roger Mas aprofitarà la visita a Cornellà per presentar-nos el seu nou disc, 'Totes les flors'. El concert de Roger Mas serà el tercer dimarts del mes de juliol, el dia 19, i es podran reservar les entrades a partir del dimecres 13 de juliol a www.cornelladelterri.cat. El preu d'aquest concert serà de 2 euros per persona, i s'haurà de pagar directament el dia del concert, mitja hora abans del començament d'aquest. 

 

El Petit de Cal Eril

L'encarregat de tancar el festival del 2022 serà Joan Pons, conegut pel seu nom artístic d'El Petit de Cal Eril. Nascut a la Segarra, l'estil musical de Pons es mou sempre el folk-rock i la psicodèlia. A la seva esquena ja destaquen 9 discs publicats, el més recent 'N.S.C.A.L.H', publicat el 2021 i que serà un dels actors principals de la seva visita al Festival DimArts d'aquest estiu. El darrer concert del festival serà el quart dimarts del mes de juliol, el dia 26, i es podran reservar les entrades a partir del dimecres 20 de juliol a www.cornelladelterri.cat. El preu d'aquest concert serà de 2 euros per persona, i s'haurà de pagar directament el dia del concert, mitja hora abans del començament d'aquest. 

 

La Porta del Món: bon menjar assegurat!

Els concerts a la fresca, però, no serien res sense bon menjar per acompanyar-los, i aquest any el sopar el tenim més que assegurat gràcies a 'La Porta del Món', restaurant banyolí que ens acostarà plats de diferents indrets del món a la Capella de Sant Antoni. L'entrada per venir a sopar serà lliure, i no cal venir al concert per poder gaudir de la seva gastronomia. Cada dimarts, a partir de les 8 del vespre, podeu acostar-vos a la terrassa del Festival DimArts a degustar totes les propostes que ens tindran preparades!