Arriba la 26a Fira de l'All, amb els concursos com a grans novetats

19/09/2022

En aquesta edició repetirà el ja tradicional concurs d'allioli, però també hi haurà un concurs de cuina amb all i el 'Tirall', el concurs de llançament d'all

S'acaba l'estiu, s'acosta la tardor i això, a Cornellà del Terri té un significat molt clar: s'acosta la Fira de l'All! Enguany, la nostra tradicional fira arriba ja a la 26a edició, amb moltes activitats programades i amb un al·licient ben clar, els concursos que es repartiran durant el dissabte i diumenge de la fira. Com ja és tradicional, la Fira de l'All tindrà lloc a finals de setembre i principis d'octubre, concretament els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre.

Adjunt en aquesta notícia trobareu el programa amb totes les activitats dels tres dies, entre les quals hi ha des de les tradicionals activitats i mostres, com la fira d'alimentació o la demostració de les enforcadores, a esdeveniments nous que debuten enguany, com pot ser el concurs de llançament d'all, programat per diumenge. I és que, precisament, en aquesta 26a edició, els concursos tindran una presència més destacada que mai, agafant el paper de protagonista en aquesta fira.

Concretament, enguany tindrem tres concursos ben diferents, però tots amb l'all com a element principal i central. Aquests són el ja tradicional concurs d'allioli, el concurs de cuina amb all, i el Tirall, el concurs de llançament de grans d'all. Tots ells es faran a la carpa de l'escenari de la Fira de l'All, i es repartiran entre el dissabte a les 12.30 del migdia; el mateix dissabte, a les 4 de la tarda; i el diumenge a les 6 de la tarda, respectivament. Tant pel concurs d'allioli com pel concurs de cuina és necessari inscriure's per participar, ja que les places són limitades i la participació es determinarà per estricte ordre d'arribada. Tothom qui vulgui ja es pot inscriure en tots dos concursos a través dels formularis que trobareu en aquest enllaç o bé, enviant un whatsapp al 619 70 61 30. Teniu temps fins al 28 de setembre, ja que el dia 29 s'anunciarà la llista definitiva de participants. Pel Tirall no és necessària inscripció prèvia.

En cas de voler participar en algun dels tres concursos, també és important donar una ullada a les bases de les proves, que trobareu adjuntes en aquesta mateixa notícia.

Amb el programa ja definit i els concursos ja explicats... només falta iniciar el compte enrere fins a l'arribada del dia que comenci la Fira de l'All!