Arriba la 27a Marxa Nocturna de la Vall del Terri

02/09/2021

S'acaba l'estiu i, amb l'arribada de la tardor, torna la tradicional Marxa Nocturna de la Vall del Terri, que aquest 2021 arriba a la seva 27a edició. Tot i la situació pandèmica, aquest any s'ha tornat a preparar tot per assegurar les màximes mesures de seguretat i per cercar una experiència inoblidable per a tots i totes les participants.

Enguany, la marxa nocturna tindrà lloc el divendres 10 de setembre, i tindrà el punt de sortida i arribada a la zona esportiva de Cornellà del Terri, concretament al camp de futbol. El recorregut establert té una llargada de 7 quilòmetres, i, degut a l'hora, és imprescindible i obligatori participar amb una llanterna. La sortida es donarà des d'un quart de nou fins a les nou del vespre (de 20.15 a les 21h). A causa de les restriccions, la prova tindrà un aforament limitat, que es regirà per una preinscripció obligatòria que està oberta a tothom des d'avui mateix.

La participació en aquesta prova té un preu de 5 euros per persona, que, a més de la participació, també inclou un entrepà de pernil o formatge, una beguda i l'assegurança durant tot el recorregut. El pagament s'haurà de fer en efectiu, directament a la zona esportiva, on s'habilitarà un espai mitja hora abans de la sortida.

Les inscripcions per participar les trobareu en aquest enllaç, que estarà obert des d'avui, dia 2 de setembre, i fins al dijous que ve, 9 de setembre. Per qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos directament a l'Ajuntament de Cornellà del Terri o bé podeu trucar o enviar un WhatsApp al número 619 70 61 30.