Arriba la XXVIII Marxa Noctura Vall del Terri, dins del programa "Fem Drecera"

02/09/2022

La prova d'aquest 2022 tindrà lloc el dissabte 10 de setembre, amb sortida des de la zona esportiva de Cornellà del Terri. Les inscripcions ja estan obertes fins al 8 de setembre, malgrat que també es podran comprar abans de la sortida.

S'acaba l'estiu i, com ja és tradició, s'acosta una de les proves més assentades en el panorama de caminades i proves esportives a la zona: la Marxa Nocturna Vall del Terri - Cornellà del Terri, que enguany arriba a la seva 28a edició. La caminada d'aquest 2022 mantindrà l'essència de les seves predecessores, oferint un recorregut de vuit quilòmetres pensat per a tots els públics, i formarà part, per primera vegada, del programa comarcal "Fent Drecera", iniciativa que aglomera totes les proves com la marxa nocturna. Sense anar més enllà, aquest passat mes de juliol Cornellà del Terri ja va acollir una caminada d'aquest programa, que va resultar tot un èxit tant pel recorregut com pel final de festa, amb sopar i bany nocturn. 

La XXVIII Marxa Nocturna Vall del Terri tindrà lloc el dissabte 10 de setembre, amb sortida i arribada a la zona esportiva de Cornellà a 2/4 de 9 del vespre. Les inscripcions ja estan obertes des d'aquesta mateixa setmana, i s'han de tramitar en línia per assegurar-se la plaça de cara a la prova. Si la reserva es fa de manera anticipada, el preu és de 5 euros per persona, mentre que, si es tramita directament el mateix dia, el preu serà de 8 euros. El preu inclou entrepà calent, assegurança, beguda i obsequi.

Animeu-vos a participar en aquesta prova, que no deixa indiferent a ningú i que assegura una bona jornada d'esport a tothom! Les reserves anticipades s'han de tramitar directament des del portal de reserves de "Fent Drecera", que podreu trobar en aquest enllaç.