Can Font de Borgonyà estrena el darrer cartell de teatre del 2022

03/10/2022

La Conillera porta propostes ben diferents i per a tota la família per acomiadar el darrer trimestre del 2022. En aquesta notícia trobareu les obres dels mesos d'octubre, novembre i desembre.

Can Font de Borgonyà, l'espai teatral de La Conillera, enceta aquest mateix mes d'octubre el cartell teatral del darrer trimestre del 2022 amb tres propostes d'allò més interessants i per a tota la família. Agafant el relleu del primer cartell de l'any, que presentava quatre obres que van triomfar i agradar molt a tots els assistents, arriben tres noves obres fetes a mida per a tots els públics, siguin o no amants del teatre.

El darrer tram de la temporada del 2022 començarà aquest mateix cap de setmana, el diumenge 9 d'octubre, amb l'obra 'Gagsontrix', una proposta que ja acumula una bona quantitat de guardons i reconeixements per la barreja perfecta que aconsegueix fer entre l'espectacle de mim i l'humor. Aquesta obra, interpretada pel grup Puntmoc, ja va estar programada en el primer tram de la temporada d'enguany, però per motius externs no es va poder fer. Malgrat això, 'Gagsontrix' torna amb força i amb la convicció de triomfar a Can Font de Borgonyà aquest diumenge, 9 d'octubre, a les 6 de la tarda.

El mes de novembre serà el torn d'una obra de quilòmetre zero, ja que arribarà a La Conillera 'Feels', una proposta de l'Aula de Teatre de Banyoles que reflexiona sobre les relacions personals i els sentiments d'una manera molt fresca, amena i divertida. Aquesta obra està programada pel diumenge, 27 de novembre, també a les 6 de la tarda.

Finalment, ja per tancar la temporada i només amb dues setmanes de diferència, serà el torn de la proposta més familiar del darrer cartell d'aquest 2022. L'obra escollida per posar punt final al 2022 serà 'L'arc de Sant Martí i la lluna', una obra de titelles i música pensada per a tota la família i que enganxarà als més menuts gràcies a divertits diàlegs i pensaments sobre les particularitats de cada persona i animaló, el tresor que ens fa a tots i totes únics. Aquesta obra, a càrrec de la companyia La Mà de l'Artista, està programada pel dissabte 10 de desembre a les 5 de la tarda.

Com és habitual, les entrades per venir a gaudir de qualsevol de les obres de teatre a La Conillera es poden comprar de forma anticipada reservant prèviament al portal d'inscripcions de la web de l'Ajuntament de Cornellà del Terri. Un cop omplert el formulari per reservar les places serà necessari que, bé a través de transferència bancària o en efectiu al pavelló, es faci el pagament de les entrades. Totes les obres tindran el mateix preu, sent de 5 euros si es compren de manera anticipada o 8 euros si es compren directament a taquilla (i segons disponibilitat). El compte bancari on fer la transferència és l'ES19 2100 0255 2102 0000 6664. Si es vol pagar en efectiu al pavelló, es pot fer qualsevol dia, de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre.