Cornellà del Terri rep un any més la visita d'en Mil Ulls

18/12/2021

Tots els nens i nenes de Cornellà del Terri van rebre dissabte 11 de desembre, la visita d'en Mil Ulls, el patge reial que controla amb els seus mil ulls que els infants es portin bé per saber si han de rebre regals o carbó el dia 5 de gener. La rebuda del patge reial va ser tota una festa, ja que va estar acompanyat de dos amics ben propers: el tió, que va portar regals a tots els nens i nenes que van venir; i en Jordi Patxecu, que va animar la tarda amb la seva música i animació.

La jornada de dissabte va començar ben d'hora, a les 16.30 de la tarda, quan, a mesura que la gent anava arribant, s'anava fent cagar el tió, que va tenir una tarda molt plena de feina. Tots els nens i nenes van anar passant i, després de cantar la cançó que més els agradés, van rebre un petit obsequi després d'haver-se fet una fotografia amb el tió de Cornellà. A mitja tarda, i per sorpresa, en Mil Ulls va fer acte de presència, i va estar-se tota l'estona fent fotos amb els nens i nenes, que li van portar una infinitat de dibuixos que ells mateixos havien pintat i acolorit en unes taules al pavelló de Cornellà. Ja cap al capvespre, en Mil Ulls va haver de marxar, i aleshores va agafar el relleu en Jordi Patxecu, que va animar la vesprada amb música i fent que tots els assistents, tant adults com nens, remenessin el cul fins a l'hora de marxar.

En total, la Festa de Nadal d'en Mil Ulls va tornar a ser tot un èxit, i encara més gràcies a la col·laboració dels nens i nenes de 6è de l'Escola Vall del Terri, que durant tota la tarda van vendre pastissos i xocolata calenta per ajudar a recaptar diners pel seu viatge de final de curs. A resumits comptes, i gràcies a tots els que hi van participar, va ser una jornada rodona, que va cloure amb un missatge del patge reial a tots els nens, animant-los a seguir sent bons, a portar-se bé i a seguir creient als pares.

Ara, moment de passar les festes amb les famílies, fer cagar el tió i seguir sent bons perquè, d'aquí a pocs dies, els Reis d'Orient facin cas al que els digui en Mil Ulls i porti molts regals als infants de Cornellà del Terri.