La 14a Cursa Atlètica Run-Run arriba a Cornellà del Terri

22/01/2023

La cursa tindrà lloc el pròxim 26 de febrer i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes durant un mes, fins al dia 23 de febrer.

Un any més, la ja tradicional Cursa Atlètica Run-Run arriba a Cornellà del Terri amb ganes d'acostar les proves atlètiques pel nostre entorn a tota la població. Enguany la Run-Run ja arriba a la seva 14a edició, i ho farà amb un recorregut de 10 quilòmetres i gairebé 200 metres de desnivell positiu. 

La Cursa Atlètica Run-Run la Vall del Terri d'aquest 2023 tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a Cornellà del Terri, on es farà la sortida i arribada d'una cursa ja de sobres emblemàtica a la comarca i província. Com sempre, la Run-Run està englobada dins el circuit de curses del Pla de l’Estany, gestionat pel Consell Esportiu.

El recorregut d'aquest any resseguirà els camins i entorns de la Vall del Terri, gran part d'ells per pistes de terra i amb un paisatge únic. La sortida de la cursa serà a les 10 del matí a la plaça del Maig de Cornellà del Terri, un lloc emblemàtic i central del poble i on es pot contemplar l’arbre del maig, declarat d’interès nacional.

 

Inscripcions i categories

Les inscripcions anticipades ja es poden comprar per internet en aquest enllaç fins al dijous 23 de febrer, a un preu de 8 euros. Comprant l'entrada de manera anticipada us assegura la participació en la prova, i us permetrà recollir directament el dorsal i el xip abans de la sortida, de 8.30 a 9.45 del matí al pavelló de Cornellà del Terri. 

També es podran tramitar les inscripcions directament el mateix dia, abans de la sortida, a un preu de 12 euros. Estaran obertes des de les 8.30 i fins a les 9.30, amb els mateixos avantatges que les inscripcions anticipades.

Pel que respecta a les categories, enguany els participants es repartiran en cinc franges per gènere i edat:

  • Promoció A masculí i femení: fins al 2000
  • Promoció B masculí i femení: del 2007 al 2004
  • Sènior masculí i femení: del 2003 al 1983
  • Veterans A masculí i femení: del 1982 al 1973
  • Veterans B masculí i femení: a partir del 1972

La classificació es controlarà mitjançant control de xip, i la inscripció inclou esmorzar calent per a tothom (també vegetarià i celíac), avituallament líquid i sòlid, obsequi per a tots els participants, premis pels 3 primers de cada categoria i premi al millor local masculí i femení. Si voleu més informació, podeu entrar al portal web www.cursesplaestany.cat o bé trucar al 619706130. 

La cursa està organitzada per Corredors Run-Run Vall del Terri i Judo Yamashita, compta amb la gestió del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà del Terri.