Cultura

L’àrea de cultura de l’Ajuntament del Vall del Terri es defineix com un servei d’atenció al ciutadà i a les entitats culturals. Cada any s’organitzen diverses activitats per tota la Vall, organitzades, pensades i executades per una xarxa de persones amb ganes de promoure la cultura. El ventall d’activitats és molt gran i des de l’Ajuntament som conscients que és necessari col·laborar, coordinar, subvencionar i recolzar en l’organització de les activitats realitzades per entitats i dissenyar una gran oferta pròpia de produccions musicals, teatrals, artístiques i festives per tots els ciutadans.

Aquesta àrea és l’encarregada de produir i difondre el butlletí mensual, amb activitats per tots el públics i amb les notícies més destacades del més anterior.

El Centre Cultural és un equipament que ofereix, tallers, cursos, xerrades i cessió d’espais per entitats i veïns durant l’any, amb una programació cultural que vol donar resposta a les necessitats de les persones de la Vall del Terri.

El mes de setembre s’obrirà l’escola de música Pitus i Flautes, dins el Centre Cultural. Serà un punt de trobada per a totes aquelles persones que comparteixin l’afició a la música, on podran gaudir de classes pràctiques de diversos instruments.

Cal destacar les diverses festivitats que es celebren a la Vall de Terri, com les festes majors dels diferents pobles, la Fira de l’All, la Festa Major de Cornellà del Terri amb la tradicional Festa de l’Arbre de Maig i el Ball de Cornut (declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1999) i moltes altres festes.

L’horari del Centre Cultural és de 16:00h a 20:00h de dilluns a divendres.

Telèfon: 972 59 67 36

Correu electrònic: participa@cornelladelterri.cat