Esports

Volem aprofitar la proximitat que ens dona la pàgina web del municipi per saludar-vos i animar-vos a fer esport a la Vall del Terri.

Des de l’Ajuntament s’està treballant per guarnir el poble de diferents activitats esportives, per totes les edats i de varies modalitats.

S’ha intentat mantenir les activitats que funcionaven, potenciar-les i donar- lis la màxima difusió perquè arribi al màxim de gent.

S’estan oferint noves activitats per tal d’atreure al màxim de gent i que el poble estigui el mes actiu possible esportivament parlant.

Referent a les entitats esportives, actualment al poble tenim 9 clubs federats a les seves respectives federacions.

  1. A.E Cornellà del Terri de Futbol.
  2. Club Bàsquet Cornellà del Terri.
  3. Club Gimnàstica Rítmica Pla de l’Estany – Cornellà del Terri
  4. Club Patinatge de Cornellà del Terri
  5. Club Judo Yamashita la Vall del Terri.
  6. Club Ciclista CromolyBikes la Vall del Terri.
  7. Centre Excursionista la Vall del Terri.
  8. Rav Motor
  9. Clàssics la Vall del Terri

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà del Terri es dona un recolzament i suport als clubs, per tal d’ajudar-los en la mesura que sigui possible.

A més des de l’Àrea d’Esports s’organitzen diferents esdeveniments populars puntuals que fomenten l’esport com també activitats de fitness d’esport i salut per tothom.

Tot esperant que podeu seguir gaudint de l’Esport a la Vall del Terri, ens posem a la vostra disposició per qualsevol dubte, consulta, queixa i/o proposta al 619.70.61.30 o esports@cornelladelterri.cat