Oficina Municipal d'Atenció a les Persones

L'Ajuntament disposa d’una oficina per a atendre totes aquelles demandes ciutadanes relacionades amb l’acció social.

On haig d’anar?

Al mateix ajuntament

 

Quin horari té?

Els dimecres de 10 a 14h.

És recomanable demanar cita prèvia al telèfon de l’ajuntament: 972 59 40 01

 

Amb què em poden ajudar?

L’oficina va néixer amb l’objectiu de col·laborar amb l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l'Estany , per facilitar l’atenció de la gent del poble.

A dia d’avui, a l’oficina et podem ajudar amb els següents temes: 

 

  1. Informació sobre els recursos socials que hi ha al municipi: assistència social, iniciatives socials, associacions i entitats socials, projectes d’actuació social...
  2. Assessorament laboral. T’acompanyem en el procés de buscar feina, t’expliquem com fer el currículum, quins serveis d’ocupació tens a la teva disposició, les webs més interessants per aconseguir feina,.... I formaràs part de la borsa que l’ajuntament té per a les empreses que sol·liciten treballadors/es.
  3. Suport  psicològic. A través de la derivació de professionals de referència del CAP o de serveis socials es realitzen sessions de  suport i  assessorament psicològic per a totes les persones que ho necessitin.

 

Totes les persones que estan empadronades al municipi tenen accés a aquest servei.

Per a resoldre qüestions d’informació i d’assessorament laboral, pots trucar a l’ajuntament , al telèfon 972 59 40 01. Per a suport psicològic, posa't en contacte amb el teu metge o la teva metgesa de capçelera, al telèfon 972 59 81 91.

Per qulasevol qüestió que ens vulguis comentar no dubtis a posar-te en contacte.

És un servei per a tu i la teva família.