Arriba a Cornellà el projecte "Vall del Terri - Esport, Salut i Paisatge per a tothom"

Amb l'arribada dels paisatges de tardor també arriba a tot Cornellà i a la Vall el projecte "Vall del Terri - Esport, Salut i Paisatge per a tothom", una iniciativa que busca acostar l'esport, el paisatge i el meravellós entorn de les nostres terres a tothom. Aquest projecte ofereix diferents rutes i propostes pensades per a totes les edats, nivells i objectius, que es poden fer a peu amb la família i amics, corrent i fent esport, o amb bicicleta i BTT. 

"Vall del Terri - Esport, Salut i Paisatge per a tothom" està ja disponible i a l'abast de tothom a través del portal www.rutacat.com/cornelladelterri/, el qual és accessible a través de qualsevol dispositiu. Un cop dins, us podreu descarregar la ruta que més us interessi directament al Wikiloc, per fer el seguiment de tot el recorregut al detall i no perdre-us!

Dins d'aquesta web també trobareu informació molt interessant del nostre municipi, com llocs on gaudir de la nostra gastronomia, els diferents llocs on beneficiar-se de la gran qualitat del comerç local o informació de tot tipus de les diverses festivitats que tenim a Cornellà del Terri.

 

Un joc fotogràfic per fer esport i descobrir l'entorn

Aquesta iniciativa, però, no és un simple recull de rutes per la zona, ja que va molt més enllà i anima a tothom a fer salut i esport a través d'un interessant joc que permet descobrir racons amagats de la Vall del Terri i optar a obtenir un lot de productes locals! El funcionament és ben senzill i divertit:

- Cada ruta de les sis proposades a la web té diversos punts d'interès, que haureu de fotografiar i enviar-nos per participar. Aquí és el moment de posar-vos creatius i creatives i aprofitar l'oportunitat per fer fotos com autèntics professionals!

- Un cop hagueu acabat el recorregut i d'haver-vos-ho passat d'allò més bé tot fent esport, ens heu de fer arribar les fotografies que heu fet, indicant la ruta. Recordeu que heu d'enviar totes les que apareixen al perfil de la ruta, ja que, si no ho feu, no obtindreu la participació per rebre el lot de productes locals que sortejarem!

- A més rutes i més fotos, més possibilitats tindreu d'emportar-vos el premi. Ens les podeu fer arribar directament des del formulari que trobareu a la web, o també a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Cornellà del Terri, indicant els vostres noms i cognoms, la ruta que heu fet i, evidentment, les fotografies! El número de contacte és el 625 91 28 05.

 

Si quan heu acabat la ruta teniu més ganes de conèixer el nostre entorn, la nostra gastronomia i els racons de la vila i la Vall del Terri, en el mateix enllaç on trobareu les rutes també trobareu un espai reservat amb tots els restaurants, allotjaments i comerços locals de Cornellà i els nuclis urbans del municipi. Us convidem a gaudir d'una immersió total, començant per l'esport i l'entorn a l'abast de tothom i acabant amb un tastet de productes locals! Animeu-vos!