Arriba l'estiu, i també ho fan els casals d'estiu a Cornellà del Terri

07/05/2021

Amb la imminent arribada de l'estiu, a Cornellà del Terri ja es posen en marxa els preparatius per viure uns casals d'estiu carregats de diversió i per totes les edats. De la mà del Centre Esplai Sant Pere (CESP), amb el suport de l'Ajuntament de Cornellà del Terri, aquest any es tornaran a fer dos casals, pensats per a diferents edats i pels quals ja es pot sol·licitar la preinscripció des d'aquesta mateixa setmana en aquest enllaç, on també trobareu tota la informació necessària. Com hem dit anteriorment, enguany tindran lloc dos casals, amb durada i edats diferents:

CASAL D'ESTIU 2021

Destinat a nens i nenes des de P3 a 6è de Primària (nascuts entre el 2017 i el 2009), i tindrà una durada de vuit setmanes. Tindrà lloc cada dia des del 28 de juny al 13 d'agost, amb l'afegit que també es farà la setmana del 30 d'agost al 3 de setembre, sempre de 9 del matí a 1 del migdia, com el Casal Jove, però amb un servei d'acollida entre les 8 i les 9 del matí (amb un lleuger cost afegit). El punt de reunió altra vegada serà l'Escola La Vall del Terri, i tindrà un preu per setmana de 42 euros, 13 si només es tracta d'un dia puntual. Us deixem tota la informació en el segon document adjunt, on també trobareu descomptes i horaris.

CASAL JOVE 2021

Destinat a joves de 1r a 4t d'ESO, amb una durada de cinc setmanes. Tindrà lloc cada dia des del 28 de juny al 30 de juliol, sempre de 9 del matí a 1 del migdia. El punt de reunió serà l'Escola La Vall del Terri, i tindrà un preu per setmana de 50 euros, 14 si només s'hi va un dia puntual. Us deixem tota la informació en el primer document adjunt.

 

En tots dos casals es seguiran tots els protocols de seguretat necessaris per permetre que els més joves i els més petits de la casa també puguin gaufir d'un estiu memorable i de l'educació en el lleure, un vessant que, malauradament, ha quedat totalment en segon pla a causa de la pandèmia. No tardeu a tramitar les preinscripcions, ja que les places són limitades!

 

+ info i inscripcions: http://cesp-cornelladelterri.blogspot.com/