Aterra a Cornellà el 'Passacontes', un recorregut de contes per tots els nuclis de la Vall del Terri

23/05/2022

El mes de juny arribarà a Cornellà del Terri una experiència d'allò més interessant pels més menuts de la casa, amb el 'Passacontes', un recorregut de contacontes que ens portarà les millors històries a tots els nuclis urbans de la nostra vila. Aquest contacontes agafarà un format de passaport, animant a totes les famílies a venir a tots i cada un dels esdeveniments programats, que serà sempre els dijous a les 6 de la tarda, durant pràcticament dos mesos (juny i juliol).

Tots els contes programats durant les vuit setmanes que durarà aquesta nova proposta tindran una cosa en comú: tractaran amb els més menuts temes com la igualtat, el bullying, el feminisme, i altres temes complexos pensats especialment per a infants. Malgrat tractar-se de temàtiques complicades, tots els contes estan pensats per a infants de primer cicle, així que no serà complicat d'entendre per a ningú. Alhora, aquesta proposta té un vessant molt important: la descoberta del nostre terme municipal, animant a totes les famílies i infants a descobrir tots els racons i nuclis urbans de la Vall del Terri. L'hora ha estat escollida per tal de facilitar el desplaçament, animant que tots els infants arribin al poble on se centra el conte de la setmana a temps just després de sortir de l'escola.

És important remarcar que el Passacontes no és una actuació aïllada, ja que el més enriquidor és que tots els infants vinguin a totes les sessions que es faran durant els mesos de juny i juliol, completant, d'aquesta manera, el passaport de contes que se'ls entregarà. A més, als infants que vinguin a totes les sessions previstes se'ls regalarà una entrada per anar a gaudir d'una obra infantil que properament anunciarem a La Conillera

La previsió de pobles i dates és la següent:

 

DIJOUS

POBLE

LLOC

2 de juny

Corts

Entrada de l’església

9 de juny

Borgonyà

A la Plaça de l’Església

16 de juny

Pujals dels Cavallers

A la pista, sota els arbres

30 de juny

Sords

A la plaça del costat de l’esglèsia

7 de juliol

Santa Llogaia

Al parc que hi ha a la plaça de l’entrada

14 de juliol 

Ravós

A l’església

21 de juliol

Pujals dels Pagesos

A la plaça de davant l’esglèsia

28 de juliol

Cornellà del Terri

Davant de l’Ajuntament

 

Animeu-vos tots i totes a venir i a gaudir d'aquesta iniciativa tan interessant, tant per afavorir la reflexió dels més menuts de la casa com, evidentment, per gaudir d'una bona estona en família mentre gaudiu d'una bona estona de contacontes! No cal reservar plaça per assistir-hi, ja que és una activitat totalment gratuïta i oberta a tothom. Us hi esperem!