El 2023 arriba amb nova programació teatral a Can Font de Borgonyà!

04/01/2023

Ja coneixem el programa d'obres teatrals previstes fins al mes de març, amb bona varietat de propostes per a tots els gustos.

El 2023 començarà amb força a La Conillera, amb un programa d'inici d'any farcit de propostes teatrals d'allò més interessants. Agafant el relleu del programa de tardor-hivern del 2022, ja coneixem les propostes que aterraran a Can Font de Borgonyà els mesos de gener, febrer i març.

Gener, improvisació i diversió

El mes de gener ja començarà amb força i empenta gràcies a una obra de teatre que serà tota una novetat tant per als actors com per al públic assistent. Impro Barcelona presentarà l'espectacle 'Assassinat al club' on, a base d'improvisació, s'anirà teixint una trama d'assassinats on el públic sempre portarà la veu cantant. L'estrena d'aquesta obra serà el diumenge, 22 de gener, a les 6 de la tarda a Can Font de Borgonyà.

Aquí podràs reservar les entrades per 'Assassinat al club'.

 

Febrer, música i espectacle

Sense deixar massa enrere el món de la improvisació, el febrer també promet molt espectacle gràcies a 'Paraules d'antes', una proposta que ens porta el grup Arribar i ploure. Combinant l'art escènic de Ricard Farré i la música d'Àlex Pujol, podrem gaudir d'un concert dramàtic (amb molts riures i pocs plors) on es barrejarà constantment la música i la comèdia. L'estrena serà el divendres, 24 de febrer, a les 8 del vespre a Can Font de Borgonyà.

Aquí podràs reservar les entrades per 'Paraules d'antes'.

 

Març, homenatge i memòria històrica

Per tancar el primer programa teatral de l'any a Can Font de Borgonyà, la proposta del mes de març no deixarà indiferent a ningú gràcies a la seva càrrega emotiva i històrica. 'Mort a les cunetes', de David Pintó i Joan Valentí, ens acostarà la història de l'afusellament de nou republicans a la Fossa de Can Maçana. A través de cinc monòlegs, tots ells situats al lloc de l'afusellament, coneixerem aquesta emotiva història el diumenge, 12 de març, a les 6 de la tarda.

Aquí podràs reservar les entrades per 'Mort a les cunetes'.

 

Com és habitual, les entrades per venir a gaudir de qualsevol de les obres de teatre a La Conillera es poden comprar de forma anticipada reservant prèviament al portal d'inscripcions de la web de l'Ajuntament de Cornellà del Terri. Un cop omplert el formulari per reservar les places serà necessari que, bé a través de transferència bancària o en efectiu al pavelló, es faci el pagament de les entrades. Totes les obres tindran el mateix preu, sent de 5 euros si es compren de manera anticipada o 8 euros si es compren directament a taquilla (i segons disponibilitat). El compte bancari on fer la transferència és l'ES19 2100 0255 2102 0000 6664. Si es vol pagar en efectiu al pavelló, es pot fer qualsevol dia, de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre.