El termini per sol·licitar la beca menjador s'obrirà el 3 de maig

28/04/2021

Aquest dilluns vinent, dia 3 de maig, s'obrirà el termini per sol·licitar els ajuts econòmics per al menjador escolar a Cornellà del Terri. Aquest termini tindrà una durada pràcticament d'un mes, ja que serà vigent fins al 28 de maig, darrer dia per demanar la beca. Els nens i nenes que es matriculin el mes de juny tindran 20 dies naturals des del dia de matriculació per sol·licitar l'ajut econòmic.

Aquest ajut es pot demanar de diverses maneres, tant de manera presencial com telemàtica:

- Telemàticament (preferible): mitjançant el tràmit “Instància genèrica” de la Seu Electrònica al Registre Electrònic del Consell Comarcal. Hi podeu accedir directament des d'aquest enllaç.

- Presencialment: la seu del Consell Comarcal (c. Catalunya, 48, de Banyoles), de 9.00 h a 14.00 h. En aquest cas, cal demanar cita prèvia al Consell Comarcal, per acordar dia i hora de presentació de la sol·licitud. Es pot demanar en aquest enllaç. També podeu tramitar la sol·licitud de manera presencial a l'escola. Ens podeu demanar sol·licituds ja impreses i les      famílies que tingueu dificultats per omplir-les podeu demanar cita prèvia aprofitant que tindrem una persona del Consell Comarcal que us assessorarà el dia 20 de maig, de 9 a 13.