La Conillera estrena cartell pel primer semestre del 2022

14/03/2022

La Conillera encara amb força i energia el 2022, presentant un cartell d'actuacions per a tots els gustos durant el primer semestre del 2022. Començant el mes de març, la programació teatral a Can Font de Borgonya també s'obre a altres espais del poble, coincidint amb esdeveniments com la Festa Major, o aprofitant l'arribada del bon temps el mes de juny. Amb aquest pretext, i amb la primera obra ben a prop, us fem un resum de totes les obres programades per aquest primer semestre del 2022:

 

Diumenge, 27 de març - Escargots (Slowolou)

La temporada l'encetaran Toni Toronell i Pere Hosta, amb un espectacle d'humor visual a La Conillera que farà riure'ns del nostre estressat i gairebé sempre racional dia a dia. Estan previstes dues actuacions a les 17h i 19h, amb un aforament màxim de 50 persones per sessió. Serà un espectacle itinerant per dins de Can Font de Borgonyà. 

 

Dilluns, 18 d'abril - L'home orquestra (en Peyu)

En Peyu serà l'encarregat d'amenitzar la Festa Major de Cornellà del Terri, amb el seu espectacle de l'Home Orquestra, el dilluns 18 d'abril. El programa de la Festa Major és a part, i aquesta activitat estarà inclosa dins. Tindrà un preu de 10 euros per persona, i es farà a les 7 de la tarda. 

 

Diumenge, 22 de maig - Gagsontrix (Puntmoc)

El mes de maig visitaran Cornellà del Terri els artistes Puntmoc, que ens portaran una proposta molt dinàmica centrada en el mim, però amb altes dosis d'humor. L'espectacle, Gagsontrix, es farà a Can Font de Borgonyà a les 6 de la tarda. 

 

Diumenge, 11 de juny - Fuenteovejuna (Obskené)

Finalment, el cartell en tanca Obskené el mes de juny, amb una actuació que, més enllà de fer una adaptació contemporània d'una obra clàssica de Lope de Vega, serà d'allò més diferent a Cornellà del Terri. Aquesta, coincidint amb l'arribada del bon temps, es farà al pati de l'escola, a les 8 del vespre. 

 

Com és habitual, totes les obres disposen d'entrada anticipada, per un preu de 5 euros que es poden pagar bé en efectiu, al pavelló de Cornellà de dilluns a divendres de 16h a 20h, o bé per transferència bancària al compte ES19 2100 0255 2102 0000 6664. Pel que fa a les inscripcions, ja podeu reservar les entrades per l'obra que més us agradi en aquest enllaç