La Conillera estrena programa amb un bon cartell

10/05/2021

La programació regular a La Conillera engega motors amb força amb dues propostes que, durant aquests mesos de maig i juny acostaran la cultura i el teatre a tots els veïns i veïnes de Cornellà del Terri. Les dues obres de teatre que ja tenen data, El Bon Policia i La Vaca que Canta, són el primer pas cap a una programació regular que portarà amb freqüència una bona proposta cultural i teatral a la vila. El debut serà a finals d'aquest mateix maig amb El Bon Policia, i el seguirà La Vaca que Canta cap a mitjans de juny.

El Bon Policia (obra recomanda per majors de 12 anys)
El debut de la programació regular a La Conillera anirà de la mà d'una comèdia escrita per Santiago Rusiñol i estrenada l'any 1905, data en la qual va esvalotar a tothom gràcies al seu punyent text. Interpretada per Ricard Farré i Arnau Puig, aquesta comèdia satírica arribarà a Cornellà del Terri el DIUMENGE 30 de MAIG a les 6 de la tarda, amb un aforament limitat i amb inscripció prèvia. Té una durada de 70 minuts. L'obra ens explica la història de dos joves, en Josep i l'Anton, que es veuen embolicats en situacions hilarants per sobreviure en la seva nova feina com a policia, en la que acaben fingint una important detenció d'un delinqüent molt perillós per cobrar una bona retribució. El 10 de novembre del 1905, data en què es va estrenar, va provocar un gran enrenou de crítica, i aquest mes de maig, a Cornellà del Terri, seguirà sense deixar indiferent a ningú.

La Vaca que Canta ( obra recomenada per majors de 4 anys)

La segona proposta regular a La Conillera arriba de les mans de PocaCosa Teatre, amb la col·laboració de Va de Contes, i es farà el DIUMENGE 13 de JUNY a les 6 de la tarda a La Conillera, també amb aforament limitat i inscripció prèvia. La Vaca que Canta és un espectacle per a tots els públics que fa un petit i simpàtic homenatge a tots aquells que es dediquen al món artístic (cantants, actors, músics...), i a l'esforç i la implicació emocional que suposa aconseguir un somni. La protagonista de l'espectacle és la Vaca Sofia, que vol ser cantant d'òpera i fa tot el que pot per arribar al seu somni. Al final ho acaba aconseguint associant-se amb la Carlota, una directora d'orquestres, però per arribar a complir-lo, la Vaca Sofia passarà per diferents orquestres que busquen cantants, coneixerà diferents estils musicals, i reafirmarà que a ella realment el que estima, i adora és l'òpera. La durada aproximada de La Vaca que Canta és de 50 minuts, és interpretada per Elena Martinell i Meritxell Yanes i està pensada per a públic a partir de 5 anys.

Les inscripcions per totes dues obres de teatre es pot tramitar ja a través del portal web de l'Ajuntament de Cornellà del Terri (www.cornelladelterri.cat) , ja que l'aforament serà limitat i respectant les mesures de seguretat a partir del dilluns 17 de maig. Totes les obres tenen un preu de 5 euros per persona.