La piscina d'estiu de Cornellà del Terri engega motors amb cursets de Natació i Aquagim!

11/05/2021

Des de l'Ajuntament de Cornellà del Terri ja s'està treballant per preparar la campanya d'estiu a la piscina municipal, que ja encara la recta final per la seva obertura, que està prevista pel pròxim dia 14 DE JUNY ( en horari de tardes de 16 a 20h) fins el dia 23 de juny. A partir del dia 24 de juny la instal·lació obrirà cada dia, de dilluns a diumenge, d'11 DEL MATÍ a 8 DEL VESPRE fins al 5 DE SETEMBRE, data en la qual es donarà per finalitzada la temporada de bany. 

Com és habitual cada any, el dia 17 de maig s'obriran les inscripcions per fer-se'n soci, segons el llistat de tarifes que podreu trobar en aquesta mateixa notícia. Per més informació respecte a les tarifes, es pot contactar directament amb l'àrea d'esports a través del correu electrònic (esports@cornelladelterri.cat) o bé trucant o escrivint un WhatsApp al 619 70 61 30. Enguany, durant tot l'estiu està previst que s'hi duguin a terme un bon reguitzell d'activitats (programa a part) com AiguaGim per adults i per gent gran, cursets de natació i, com cada any, el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

Les tarifes d'aquest any seran les següents:

ENTRADES INDIVIDUALS

De 6 a 14 anys 3 €
De 15 a 21 anys 5 €
De 22 a 64 anys 7 €
Més de 65 anys 3 €
Tram horari entre les 16h i les 20h 5 €
Pack de 5 entrades nominals per adults 28 €

 

CARNETS I ABONAMENTS

Abonament Empadronat/ada No empadronat/ada Discapacitat/ada
INDIVIDUAL      
De 6 a 14 anys 30 € 45 € 20 €
De 15 a 21 anys 35 € 50 € 25 €
De 22 a 64 anys 40 € 55 € 30 €
Més de 65 anys 30 € 45 € 20 €
CARNET FAMILIAR 100€ 150 €  
CARNET FAMILIAR AMB DISCAPACITAT 80 € 80 €  
CARNET FAMILIAR MONOPARENTAL 70 € 120 €  

 

 

Per tramitar els carnets de soci/a de la piscina, cal aportar la següent documentació:

- DNI

- Llibre de família i/o volant empadronament

- Documentació acreditativa de discapacitat igual o superior al 33%.

- Carnet Oficial de familia Monoparental

* S'informarà properament seguint les indicacions del departament de salut si es necessari fer reserva prèvia per accedir a la instal·lació.

 

Tant si voleu presentar la sol·licitud d'abonament com si us voleu apuntar a alguna de les activitats és necessari omplir el formulari al següent enllaç:  https://www.cornelladelterri.cat/ca/inscripcions-entrades/  a partir del proper 17 de maig. A més, si voleu tramitar un abonament, també podreu recollir el formulari amb paper a l'Ajuntament (matins) o al pavelló (tardes).

 

 

AQUAGIM, CURSETS I MOLT MÉS

La piscina municipal de Cornellà del Terri també ofereix aquest estiu un bon reguitzell d'activitats per a totes les edats, anant des d'AquaGim fins a cursets de natació pels més petits de la casa. L'AquaGim engegarà motors el 28 de juny i s'allargarà fins al 13 d'agost, però inclourà dues franges d'edats i d'hora. Del 6 de juliol al 13 d'agost, només els dimarts i divendres de 10 a 11 del matí, l'activitat estarà destinada a la gent gran i tindrà un preu de 8 EUROS gràcies a la subvenció del Servei Fent Companyia. Del 28 de juny al 28 de juliol, els dilluns i dimecres de 8 a 9 del vespre, el servei es destinarà a les persones adultes, amb un preu de 40 EUROS per persona. Trobareu el cartell de totes dues activitats en aquesta mateixa notícia. 

Alhora, durant tot l'estiu i de manera paral·lela, també s'organitzen una sèrie de cursets de natació, tant d'iniciació com de perfeccionament, per als més menuts de la casa. A través d'activitats lúdiques i jocs, els aprenents podran perfeccionar totes les tècniques de natació i aprendre els continguts bàsics per moure's per l'aigua. Els cursets tindran una durada de 5 setmanes, des del 28 de juny al 30 de juliol, sempre de 15.30 a 16.30 a la Piscina Municipal de Cornellà del Terri, i està pensat per a infants des de P3 a 4t de Primària. El cost de cada setmana de curset és de 25 EUROS, a pagar en primer dia de curs (preferiblement amb Visa). En cas de no arribar a un mínim de 7 infants per setmana i grup, l'activitat quedarà anul·lada. També podeu trobar el cartell de l'activitat en aquesta mateixa notícia.

 

Tant si voleu presentar la sol·licitud d'abonament com si us voleu apuntar a alguna de les activitats és necessari omplir el formulari al següent enllaç https://www.cornelladelterri.cat/ca/inscripcions-entrades/  a partir del proper 17 de maig. A més, si voleu tramitar un abonament, també podreu recollir el formulari amb paper a l'Ajuntament (matins) o al pavelló (tardes).