Prepara't per viure un estiu pel record amb 'Actiu Jove!' el casal per a joves de Cornellà

28/04/2022

Joves de Cornellà del Terri, ja us podeu anar preparant per viure un estiu que no oblidareu mai, ja que arriba, aquest pròxim mes de juliol, l'"Actiu Jove!", un casal d'estiu que vindrà carregat d'activitats per als joves nascuts els anys 2006, 2007, 2008 i 2009. El casal s'allargarà durant tot el mes de juliol, però es pot separar per setmanes, així que tothom hi podrà anar els dies i les setmanes que més li convinguin. Durant tots els dies es faran activitats de tota mena, des de tallers d'anglès a sortides a la platja, piragua, hípica... serà un no parar d'activitats d'allò més divertides!

A més, aquest casal d'estiu també serà una oportunitat única per als joves de més de 15 anys, ja que també els oferirà la possibilitat de formar-se com a premonitors de lleure. Aquesta formació els permetrà ajudar i col·laborar en casals i esplais, i ho aprendran tot des del vessant pràctic i, sobretot, passant-s'ho d'allò més bé! Per poder accedir a aquesta formació, els joves s'hauran d'inscriure un mínim de dues setmanes al casal.

Pel que fa al preu, cada setmana costarà 47 euros, però als joves empadronats a Cornellà del Terri l'ajuntament els subvenciona 5 euros per setmana, i el preu es quedarà en només 42 euros per setmana. El pagament s'ha de fer per transferència bancària al número de compte ES79 2100 0255 2901 0051 3941, però només es pot fer quan des de l'organització es confirmi la realització de l'activitat, significant que s'ha assolit el grup mínim de participants. Trobareu tots els detalls en el document informatiu adjunt en aquesta notícia. A més, també està prevista una reunió informativa per parlar de tot el que ofereix l'"Actiu jove!", que es farà el pròxim 5 de maig a la sala de plens de l'ajuntament. Alhora, però, si voleu més informació sobre tot el que ens té preparat aquest estiu, podeu posar-vos en contacte directament trucant al 619 70 61 30.

Inscripcions obertes des del dia 2 de maig i fins al 22. Places limitades.