Presentades les bases del concurs de dibuix infantil de la Festa Major de Cornellà!

12/04/2022

Aquesta Festa Major, a Cornellà del Terri els més menuts de la casa tindran un repte artístic majúscul, amb el retorn del concurs de dibuix de la festa! Dissabte serà el dia del gran concurs, amb un matí on els participants s'hauran de posar les piles per pensar, dibuixar i presentar un dibuix capaç d'enlluernar el jurat que determinarà el guanyador i els dos finalistes. En el concurs, on hi podran participar infants des de P5 a 6è de primària, els participants es dividiran en diferents grups segons les edats, i de cada grup sortirà un guanyador i un segon i un tercer classificat. Tots ells tindran un premi relacionat amb el món de l'art i la literatura.

El repte presentat per aquest concurs serà el de dibuixar la Festa Major de Cornellà del Terri, però l'estil i la tècnica és totalment lliure: es podrà dibuixar qualsevol activitat de la festa, i es podrà entregar dibuixat, pintat... l'estil és totalment lliure! Pel que respecta als horaris, a les 10 del matí es farà entrega a tots els participants d'un full en blanc marca i d'una fusta de suport, per facilitar-los el treball, i tots disposaran de temps fins a les 11.30 per entregar-lo a l'espai habilitat a l'aparcament de davant de l'Ajuntament. Fins a les 12 del migdia, el jurat tindrà temps de deliberar i escollir el guanyador, que s'anunciarà a les 12 del migdia. Posteriorment, tots els dibuixos s'exposaran al Centre Cultural i també es penjaran a la web de l'Ajuntament de Cornellà del Terri.

A cada dibuix hi ha de constar, al darrere del full que s'entregarà, totes les dades del participant, així com la dels seus pares/mares/tutors. Alhora, tots els dibuixos s'han de presentar en format original, ja que no s'acceptarà cap còpia o document escanejat/imprès.

Si voleu consultar totes les bases d'aquest concurs, les trobareu adjuntes en aquesta mateixa notícia! Aneu afinant la inspiració, que el dia indicat es va acostant!