Previstos tres talls en la xarxa municipal d'aigua potable

02/03/2021

Al llarg d'aquesta setmana, a Cornellà del Terri i les zones adjacents estan previstos diversos talls a la xarxa d'aigua a causa de les tasques de manteniment programades per l'empresa concessionària, Prodaisa, i per l'Ajuntament de Cornellà del Terri. Els tres talls, repartits entre dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de març, tindran lloc entre les 9 del matí i les 2 del migdia, però no afectaran de manera conjunta a la xarxa, ja que està previst que s'esglaonin les afectacions als diferents veïnats.

Per entrar en detall i de manera concreta, el tall de dimecres afectarà només als sectors Sords i al Veïnat de Cal Fuster; el de dijous només tallarà l'aigua corrent al sector del Paratge Comanell; i finalment, el de divendres serà el més important, ja que deixarà sense aigua corrent potable als sectors de Santa Llogaia del Terri, Ravós, Sant Andreu del Terri i el Pla de la Banyeta. Aquesta operació esglaonada entre els tres dies té com a objectiu principal la reparació i substitució d'hidrants contra incendis, per posar-los a punt abans de l'arribada del bon temps i, per conseqüència, la temporada d'incendis forestals. 

Adjunts en aquesta notícia hi trobareu els tres avisos emesos per Prodaisa, empresa concessionària, amb tots els detalls possibles.