Torna la calor... i torna la pisicina municipal de Cornellà del Terri!

19/05/2022

La calor ha arribat amb força a les nostres vides aquest mes de maig, i sembla que hagi arribat l'estiu de cop... i per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Cornellà del Terri ja ens hem posat a treballar per preparar la campanya d'estiu d'aquest 2022. El paper protagonista de la campanya d'estiu el té, sens dubte, la piscina municipal, que ja encara la recta final per la seva obertura, que està prevista pel pròxim dia 13 DE JUNY. Inicialment, només obrirà en horari de tardes de 16h a 20h fins al dia 23 de juny, ja que, partir del dia 24 de JUNY la instal·lació ja obrirà cada dia, de dilluns a diumenge, d'11 DEL MATÍ a 8 DEL VESPRE fins al 4 DE SETEMBRE, data en la qual es donarà per finalitzada la temporada de bany.

Com és habitual cada any, aquest divendres 20 de maig ja s'han obert les inscripcions per fer-se'n soci, segons el llistat de tarifes que podreu trobar en aquesta mateixa notícia. Per més informació respecte a les tarifes, es pot contactar directament amb l'àrea d'Esports a través del correu electrònic esports@cornelladelterri.cat o bé trucant o escrivint un WhatsApp al número 619 70 61 30. Està previst que durant tot l'estiu es duguin a terme un bon reguitzell d'activitats a la piscina, segons el programa a part que trobareu, amb activitats com Aquagym per adults i per gent gran, cursets de natació i, com cada any, el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

Les tarifes d'aquest any seran les següents:

ENTRADES INDIVIDUALS

De 6 a 14 anys

3 €

De 15 a 21 anys

5 €

De 22 a 64 anys

7 €

Més de 65 anys

3 €

Tram horari entre les 16h i les 20h

5 €

Pack de 5 entrades nominals per adults

28 €

 

CARNETS I ABONAMENTS

Abonament

Empadronat/ada

No empadronat/ada

Discapacitat/ada

De 6 a 14 anys

30 €

45 €

20 €

De 15 a 21 anys

35 €

50 €

25 €

De 22 a 64 anys

40 €

55 €

30 €

Més de 65 anys

30 €

45 €

20 €

CARNET FAMILIAR

100€

150 €

80€

CARNET FAMILIAR MONOPARENTAL

70 €

120 €

 

 

Per tramitar els carnets de soci/a de la piscina, cal aportar la següent documentació:

- DNI

- Documentació acreditativa de discapacitat igual o superior al 33%.

- Carnet Oficial de família Monoparental

 

AQUAGYM, CURSETS I MOLT MÉS

Aquest estiu, a la piscina municipal de Cornellà del Terri també s'oferiran un bon reguitzell d'activitats per a totes les edats, anant des d'Aquagym fins a cursets de natació pels més petits de la casa.

  • Aquagym Adults:

- Previst des del 27 de juny al 10 d’agost, els dilluns i dimecres de 8 a 9 del vespre, el servei es destinarà a les persones adultes, amb un preu de 40 EUROS per persona.

 

  • Aquagym per a jubilats:

- Properament es publicarà tota la informació en un programa a part.

 

  • Cursets de Natació:

- Durant tot l'estiu i de manera paral·lela a la resta d'activitats, també s'organitzaran una sèrie de cursets de natació, tant d'iniciació com de perfeccionament, per als més menuts de la casa. A través d'activitats lúdiques i jocs, els aprenents podran perfeccionar totes les tècniques de natació i aprendre els continguts bàsics per moure's per l'aigua. Els cursets tindran una durada de 5 setmanes, des del 27 de juny al 29 de juliol, sempre de 15.30 a 16.30 a la Piscina Municipal de Cornellà del Terri. Està pensat per a infants des de P3 a 4t de Primària. El cost de cada setmana de curset és de 25 EUROS, a pagar en primer dia de curs (preferiblement amb Visa). En cas de no arribar a un mínim de 7 infants per setmana i grup, l'activitat quedarà anul·lada. També podeu trobar el cartell de l'activitat en aquesta mateixa notícia.

 

Tant si voleu presentar la sol·licitud d'abonament com si us voleu apuntar a alguna de les activitats és necessari omplir el formulari que trobareu en aquesta pàgina a partir del divendres 20 de maig. A més, si voleu tramitar un abonament, també podreu recollir el formulari amb paper a l'Ajuntament (matins) o al pavelló (tardes). Primer s’ha d’omplir el formulari i després fer al pagament amb Visa (preferiblement) o efectiu a l’Ajuntament als matins i al pavelló a les tardes. A partir del 13 de juny tots els pagaments es faran directament a la piscina.

Prepareu-vos per un estiu ben fresc i remullat a la piscina municipal de Cornellà del Terri!