Torna la temporada de Fitness a Cornellà del Terri

17/09/2021

Després d'unes vacances llargues pensades per descansar el cos i la ment, a Cornellà del Terri tornem a engegar motors i portem sis noves propostes per mantenir-se en forma tot fent exercicis de Fitness a la nostra vila. Com ja s'havia fet anteriorment, enguany les propostes destaquen per la pluralitat i per estar pensades per a tothom, ja que tenen des d'esports amb pilota, fins a gimnàstica per mantenir-se en forma o per millorar la qualitat de vida.

De la mateixa manera que el curs escolar, les propostes esportives ja han engegat motors aquest mes de setembre, i s'allargaran fins al juny del 2022, quan es donaran per acabades. Tot i que en totes i cada una de les activitats se seguiran tots els protocols contra la Covid-19, com en totes les propostes i activitats de la vila, la pandèmia ens obliga a demanar una inscripció prèvia per participar en cada activitat, que, alhora, també ens servirà per veure la rebuda de cada programa. Les inscripcions ja estan obertes i les podreu trobar en aquest enllaç. Les activitats ofertes són aquestes:

  1. En forma (dilluns i dimecres, de 19.30 a 20.30h, a la Sala de Fitness). Les classes estan destinades a treballar el cos de manera equilibrada i integral, centrant-se dilluns a millorar la postura i evitar lesions tot treballant la consciència corporal, la flexibilitat i la coordinació, i posant dimecres el focus en millorar la força, la resistència i el to muscular. Aquesta activitat té un preu de 25 euros al mes si només s'hi va un dia, i 40 si s'hi van tots dos. Organitza Activa't Sports.
  2. Gimnàstica holística (dimarts i dijous, de 19.30 a 20.30, al Casal del Jubilat). Aquesta activitat té un cost de 35 euros al mes, que ja inclou dues sessions setmanals.
  3. Escola de tenis (hores a convenir, organitzat per Tic-Tac Tennis). Les classes les ofereix Víctor Villasante, amb qui podeu contactar directament trucant al 660 40 68 34 o a escola@tictactennis.com. També trobareu més informació a www.tictactennis.com
  4. Gimnàstica per a jubilats (dimarts i dijous, de 9.15 a 10.15 i de 10.15 a 11.15, a Can Font). L'activitat separa els participants en dos grups, i està organitzada pel Casal del Jubilat. Té un cost de 25 euros el trimestre.
  5. Ioga integral (divendres, de 9.15 a 10.30, a la Sala de Fitness). A través de pràctiques corporals, respiració i meditació s'intentarà accedir a un estat de presència que ajudarà als participants retrobar un sentit enmig de la voràgine d'activitat actual. El monitor encarregat serà en Nirvan, i l'activitat tindrà un cost de 25 euros al mes o 70 euros el trimestre.
  6. Cross Fitness (dimarts i dijous, de 17.15 a 18.15, a la Sala de Fitness). Obre les portes Cross Fitness Cornellà, un espai pensat per posar-te en forma de manera dinàmica i divertida. Professionals del món de l’esport t’ajudaran a trobar la manera de treure el màxim rendiment del teu cos amb un acompanyament respectuós i atenent a les teves necessitats. L'activitat és apte per a tots els nivells i es pot provar de manera gratuïta! El preu mensual és de 45 euros, amb dues sessions mensuals.

     

Activitat Preu mensual
En forma 25 € (1 dia a la setmana) / 40 € (2 dies a la setmana)
Gimnàstica Holística 35 € (2 dies a la setmana)
Escola de tennis Segons sessions (a convenir)
Gimnàstica per a jubilats 25 € (per trimestre, equivalent a 8,34 € al mes)
Ioga integral 25 € al mes / 70 € a l'any
Cross Fitness 45 € (2 sessions a la setmana)

 

Els horaris de totes les activitats poden patir algunes modificacions, que es comunicarien amb temps. Si voleu més informació de qualsevol activitat podeu posar-vos en contacte directament amb l'Ajuntament de Cornellà del Terri, trucant al 619 70 61 30 o fent un correu a esports@cornelladelterri.cat.