Circuit Saludable

El poble de Cornellà del Terri ja té instal·lat l’ itinerari saludable i esportiu i el parc de salut perquè els vilatans puguin gaudir d’un gran gimnàs per totes les edats a l’aire lliure distribuït al llarg del carril bici i a la plaça de Borgonyà, a on hi han els aparells.

Mentre esteu gaudint d’una caminada o esteu entrenant per preparar-vos per una cursa popular, ½ marató o simplement aneu a córrer per estar en forma o per satisfacció personal, podeu fer una parada pel camí i poder exercitar els vostres músculs, fer abdominals, treballar les cames, fer rem, treballar la coordinació dels dits, etc... amb els aparells que us trobareu al llarg del recorregut.

De que consta l’itinerari saludable i esportiu? Són diferents aparells distribuïts estratègicament en un espai exterior per tal que la persona pugui gaudir de màquines que li permetin realitzar un exercici físic moderat per tal de treballar diferents aspectes per una millora tant física com psicològica.

Els aparells del circuit saludable són adaptats per totes les edats, ja que el pes que es treballa és mínim i cada un pot regular el seu nivell d’intensitat, d’esforç i número de repeticions a l’hora de realitzar els exercicis. Al llarg del recorregut trobem màquines amb diferents característiques per tal que es puguin treballar diferents parts del cos possible.